Menu

DOORLOPENDE REISVERZEKERING VERGELIJKEN

Ski verzekering - luxe of noodzaak?

Wintersportverzekering voor een skivakantie is een noodzaak en geen luxe.
Ondanks dat het aantal ongevallen op de hellingen jaarlijks laag is, is skiën als een sport, net als elke andere sport, inherent riskant. Je hoeft geen extreme skiër te zijn om een ??ongeluk te krijgen. Daarom is het eenvoudig gezond verstand om ervoor te zorgen dat je beschermd bent tegen elke mogelijke gebeurtenis voordat je een berg betreedt.


Zelfs als u in Europa aan het skiën bent en uw Europese ziekteverzekeringskaart hebt, is een privéverzekering van essentieel belang. Hoewel u mogelijk gratis of tegen een gereduceerde prijs een behandeling kunt ontvangen in het kader van de Europese regeling, bent u niet gedekt voor bergherstel of de kosten van het naar huis sturen in geval van een ongeluk.doorlopende reisverzekering vergelijken


In elk geval moet je niet alleen persoonlijk voorzichtig zijn tijdens je reis. Als u een fervent skiër bent en al uw eigen uitrusting bezit, zult u zich bewust zijn van het feit dat skiën als een hobby zeker niet goedkoop is. Als u uw ski's, stokken en laarzen huurt, kan het zijn dat u alleen ontdekt hoe duur skiën kan zijn als u een ongeluk hebt en ze breekt of verliest.


Standaardpolissen dekken waarschijnlijk niet de persoonlijke bezittingen van de waarde van ski-uitrusting. Wat meer is, ze kunnen volledig ongeldig worden door uw deelname aan mogelijk gevaarlijke activiteiten, zoals skiën.
Wintersportverzekering dekt u niet alleen voor uw activiteiten met betrekking tot skiën. Buiten de pistes, als u uw bezittingen hebt gestolen of als u het vliegtuig om een ??of andere reden buiten uw controle hebt gehouden, zal een wintersportverzekering u dekken alsof u standaard verzekerd bent.
Kortom, het afsluiten van een op maat gemaakte wintersportverzekering wanneer u gaat skiën, hoewel het misschien een paar pond aan uw vakantiekosten vooraf zou toevoegen, kan u op de lange termijn veel besparen.
Bekijk de websites van AA, Go Travel Insurance en 1stop Travel Insurance voor een uitgebreide dekking.